green juice ervaring

Iedereen weet dat groenten belangrijk voor je zijn. Richtlijnen vertellen ons hoeveel gram we binnen moeten krijgen op een dag. Soms kan je daar even niet meer doorheen kijken en krijg je al die groenten niet in je maaltijden verwerkt op één dag. Als jij zo’n persoon bent die daarmee worstelt dan is er goed nieuws voor jou: Green Juice.

Green Juice wordt, zoals de naam al zegt, gemaakt van groene groenten en is dus 100% natuurlijk. Er zitten ontzettend veel vitamines en mineralen in, meer dan in een gewone portie groenten. Groentes worden praktisch ‘uitgewrongen’ en dat maakt dat de concentratie voedingsstoffen groter is. Het maakt deze drank tot een superfood en is ontzettend gezond voor je lichaam en geest. Je gaat je er fitter, energieker en minder moe van voelen. En dat is nog maar het begin. Je weerstand zal sterker worden en dat maakt je weerbaarder. Je totale gezondheid krijgt een flinke boost en je levenskwaliteit zal drastisch verbeteren!

Waar vruchtensappen en andere juices uit de supermarkt suiker en andere smaakstoffen bevatten om de sap lekkerder te maken, is dat hier niet het geval. Die sappen zijn misschien lekkerder, maar ze zijn ook minder gezond.

Green Juice kopen of zelf bereiden. Uiteraard kies je zelf waar je voor gaat, beide keuzes hebben hun voordelen. Als je Green Juice koopt hoef je geen losse potjes in huis te halen, maar heb je alles in één. Denk aan algen, natuurlijke probiotica, spirulina, darmenzymen, enzovoorts. Wanneer je efficiënter leven en werken wilt, tijd wilt besparen en tóch voor deze gezondere levensstijl gaan wilt, kies dan voor kopen. Dat kan zowel in de winkel als op het internet.

Green Juice zelf maken vraagt natuurlijk wat tijd. Het voordeel van zelf maken is dat jij de persoon bent die kiest wat er in jouw juice gaat. Daarnaast kan je zoveel maken als je wilt, dat is handig met een groot gezin of als je van ‘meal preppen’ houdt. Het is eenvoudig, als jij de tijd en een goede juicer in huis hebt dan is dit een goede optie voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *