lekkere eten

Het bekende gourmetten blijft mateloos populair, ben je met vrienden of familie dan is dit het ideale concept om met zijn allen te eten. Maar wat dacht je van een combinatie van tapas Horst met gourmet, een perfecte combinatie van de heerlijkste hapjes en een gourmet schotel. Een het mooiste is je hoeft er zelf niets aan te doen, henkaarts.com levert alles eenvoudig aan huis zodat je daar geen omkijken naar hebt. Maar de klassieke gourmetschotel wordt natuurlijk ook aan huis geleverd. 

Geen zorgen om het eten

Met de arrangementen van tapas Horst heb je eenvoudig precies wat de gasten willen, heerlijke kleine gerechtjes in verschillende soorten. Wat voor gelegenheid je ook hebt, overal vind je een geschikt arrangement voor. Voor de zomermaanden is een tapas barbeque natuurlijk perfect, maar een buffet is natuurlijk ook goed mogelijk waarbij aan iedereen wordt gedacht. Heb je een gezelschap van 30 personen of meer, dan is er de mogelijkheid om alle gerechten warm aan te laten leveren. Bij henkaarts.com geniet je van een compleet verzorgd buffet. 

tapas Horst

Heerlijk tapas buffet

Door gebruik te maken van tapas Horst, weet je zeker dat je een uitgebreid buffet hebt met de lekkerste hapjes. De lekkerste gerechten bijvoorbeeld mini hamburgers en kip vleugeltjes zitten in het arrangement, natuurlijk mag het stokbrood en de verschillende soorten salades niet ontbreken op het feest. Bestel je voor meer dan 10 personen, dan verzorgt henkaarts.com zelfs de gas barbeque en het gas. Wil je een feestelijk hapje voor tussendoor, dan is de borrelplank perfect. Deze wordt geserveerd met brood en tapenade om het geheel af te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *