BBQ shop

Het is niet alleen de bedoeling om in de bbq shop een gepaste model te kopen, ook informatie over het werken ermee en waarom je een bepaald model moet nemen. Wat is er nu leuker als je precies weet wat je gekocht hebt, en wat je er allemaal mee kunt doen. De lekkerste gerechten bereiden, om met vrienden en familie op een mooie dag te genieten in de tuin van lekker eten en drinken. In de fysieke winkel, kun je alle modellen zien. 

BBQ shop

Volg een workshop

Behalve dat je in de bbq shop een kamado of buitenkeuken kunt kopen, is het ook mogelijk om een echte workshop te volgen. Door het volgen van deze cursus, leer je precies hoe je het beste en lekkerste vlees en andere gerechten kunt bereiden. In deze workshop leer je ook hoe je de beste temperatuur kunt krijgen bij een bbq, zodat je optimaal kunt genieten van je stukje vlees of groente. De workshops die gevolgd kunnen worden zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Gezellig een middag eruit

Wil je een workshop volgen bij de bbq shop dan leer je niet alleen nuttige dingen, je bent er ook gezellig een middag op uit. De locatie is perfect om een workshop te volgen, namelijk een oude brandweerkazerne uit de jaren 50. Natuurlijk kun je in de shop alle bbq’s  zien waar je de lekkerste gerechten mee kunt maken, ook om informatie te krijgen over de verschillende modellen is een workshop perfect voor zowel beginnende als ervaren koks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *