Deze wijn wordt gemaakt van cinsault,grenache,vermentino en tibouren druiven en deze wordt biologisch geteeld. Er worden geen pesticiden gespoten want door de harde wind die daar waait krijgen ongedierte geen kans om de druiven te vernietigen. In 2012 werd de Miraval Rosé gelanceerd en al gauw werden er 6000 flessen verkocht online waardoor hij al gauw benoemd werd tot een van de beste wijnen ter wereld.

Ontwerp van Miraval wijn

De Miraval Rosé of Miraval blanc zijn wijnen die een ieder wel eens moet proeven. Bij grandcruwijnen hebben ze de miraval. In Nederland kan je deze aanschaffen tegen een redelijke prijs. Het is een van de topmerken wijnen ter wereld. De Miraval Rosé is ontworpen door Brad Pitt en Angelina Jolie in samenwerking met de familie perrin, een van de bekendste wijn familie in het zuiden van frankrijk. Miraval heeft zijn naam te danken aan Chateau miraval in de provence, een 600 hectare prachtige wijndomein die in het jaar 2011 is overgekocht van de jazzmuzikant genaamd Jacques Loussier door Brad Pitt en Angelina jolie.

Hoe smaakt de Miraval wijn?

De Miraval Rosé heeft een hele mooie en uitnodigende uitstraling met zijn licht rose kleur en een fles die je doet denken aan een grote parfumfles. Men zegt dat deze wijn een verrukkelijke smaak heeft die je zelden tegenkomt bij een rose of witte wijn en het smaakt als hemel op aarde. De Miraval Rosé bestaat uit verrukkelijke frisse, aardse en fruitige geuren met smaakvolle tonen van aardbeien en citroen. De Miraval Rosé is een echte aanrader bij een bruiloft of andere formele feestjes en als je deze wilt aanschaffen dan is grandcruwijnen de beste plek om te gaan. Grandcruwijnen heeft alle miraval wijnen aan huis tegen betaalbare prijzen en deze kan je ook online kopen via hun website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *