In de horeca is een koelkast onmisbaar. Er zijn altijd etenswaren en drankjes die koel bewaard moeten worden. In een horeca koelkast houd je etenswaren dan ook langer goed en zorg je ervoor dat de drankjes koel geserveerd kunnen worden. Voor iedere horecagelegenheid kun je een geschikte koelkast vinden.

Tijdens de zoektocht naar een koelkast voor jouw horecagelegenheid, kunnen er een aantal factoren meespelen. Denk hierbij aan de grootte, de plaats waar je de koelkast gaat neerzetten en het energieverbruik. Wanneer je een grote onderneming hebt en regelmatig veel gasten ontvangt, is het verstandig om een grotere koelkast aan te schaffen.

Kleinere cafeetjes en bistros kunnen wellicht voldoende gebruik halen uit een compactere koelkast met wat minder inhoud. Ben je van plan de koelkast op een plaats neer te zetten waar iedereen deze kan zien? Dan kan het uiterlijk van het apparaat een grote rol spelen. Zet je de horeca koelkast ergens achterin de keuken neer waar gasten hem niet kunnen zien, zal dit misschien wat minder uitmaken.

Sommige koelkasten zijn een stuk energiezuiniger dan anderen. Dit verschilt per soort en merk. Hoe energiezuinig jij je koelkast wil hebben, is een punt om te overwegen wanneer je er een uitzoekt.

Enkele betrouwbare merken

Van een aantal merken is het bekend dat ze horeca apparatuur leveren van uitstekende kwaliteit. Liebherr is bijvoorbeeld een Duitse fabrikant die groots is in koelkasten. Het merk staat bekend om de productie van huishoudelijke apparaten en is daarom een goede keus wanneer je een horeca koelkast aanschaft.

Ook Gamko is een betrouwbaar merk waarbij je altijd kan rekenen op kwaliteit. Dit merk is al meer dan 60 jaar bezig met het produceren van drankenkoelingen en heeft dan ook een grote naam binnen de horeca. 

Waar koop je een horeca koelkast?

Horeca koelkasten kun je online bestellen of in de winkel kopen. In de webshops vind je een enorm uitgebreid assortiment met keuze uit heel veel verschillende soorten koelingen. Shop per categorie of filter op betrouwbare merken om de meest relevante apparatuur voor jouw gelegenheid te overzien. Op basis van jouw wensen, kun je eenvoudig een geschikte koelkast aanschaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *